Registreren

Als u zich eerder geregistreerd heeft of wanneer u al inloggegevens hebt ontvangen, meld u dan aan op de Factview loginpagina.

Probeer Factview vandaag nog uit! Laat u verrassen door de kracht, volledigheid én veelzijdigheid van dit fintech financieel informatiesysteem, dat helemaal toegerust is voor de nieuwe 4.0 economie, en ervaar de eenvoudige bediening en het gemak.
Vul hieronder uw gegevens in en klik op verzenden. U krijgt een bevestiging via de email op het opgegeven emailadres.

U krijgt toegang tot de volledige Factview functionaliteit met betrekking tot alle actuele gegevens van uw onderneming of organisatie. U kunt analyses maken, inzoomen op mutaties, kostenplaatsen of projecten, uw boekhouding controleren, rapporten bekijken en samenstellen en presenteren. U mag 30 dagen lang Factview uitproberen zodat u een goed beeld kan krijgen van het systeem. We geven u hiermee volop de gelegenheid om Factview te evalueren voor het gebruik en de toepassingsmogelijkheden binnen uw organisatie.
Ondertussen nemen wij contact met u op om even te horen hoe alles loopt en of u vragen heeft, die wij uiteraard graag beantwoorden om u zo goed mogelijk op weg te helpen. U kunt overigens altijd contact met ons opnemen door te bellen of mailen als u vragen heeft. We helpen u graag om goed financieel inzicht te krijgen. Dat zijn we voor.

Team Planning Company
Naam*:
Bedrijfsnaam*:
Wij zijn een ...*
Functie*:
Naam*:
Emailadres*:
Telefoonnummer*:
Wachtwoord*:
Wachtwoord nogmaals *: